Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4. Kattaki Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4. Kattaki Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

Olay, 10 Ekim'de saat 17.00 sularında Adana Seyhan’da Yeşiloba Mahallesi'nde yaşandı.  Serhat Oti, Yeni Sanayi Sitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan babası Nurettin Oti'nin iş yerine gitti. Burada baba ile oğlu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bu sırada Nurettin Oti, kulübeden aldığı av tüfeği ile elektrikli bisiklet üzerindeki oğluna ateş açtı. Boynuna isabet eden saçmalarla kanlar içinde kalan Serhat Oti, olay yerinde hayatını kaybetti.  Nurettin Oti gözaltına alınırken, Serhat Oti'nin cenazesi toprağa verildi.
UZAKLAŞTIRMA KARARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Serhat Oti'nin uzun süredir işsiz olduğu, bu nedenle sık sık babası ile tartıştığı ifade edildi.  Farklı zamanlarda babasını darbeden Serhat Öti hakkında ayrıca uzaklaştırma kararı olduğu açıklanırken,  Polisteki ifadesinde, "Sürekli para istiyordu, hiç çalışmıyordu. Bundan dolayı kavgalıydık. Yine para istemek için yanıma geldi. Kavga edecektik, belliydi. Bisikletle bana çarptı. Pişmanım" diyen Nurettin Oti ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak ceza evine gönderildi.