Adana Demirspor, Bolu’da İkinci Etap Kamp Çalışmalarına Başladı Adana Demirspor, Bolu’da İkinci Etap Kamp Çalışmalarına Başladı

Futbolcular ve teknik ekip üstü açık otobüsle kentte tur atarken, taraftarlar meşalelerle takıma eşlik etti. Yoğun katılımla meydana gelen kutlamalarda oyuncular kendilerinin seçtiği şarkılarla sahneye çıktı ve ardından önce yönetim sonra teknik ekip ve oyuncular coşkulu taraftarının önünde yoğun havai fişek gösterisi arasında kupayı kaldırdı. Bodrumspor özdeşen 'Aşk Bodrum’da Yaşanıyor Güzelim' parçasını seslendiren Bülent Sertaç’ın konseriyle coşku katlanırken taraftarlar gece boyunca eğlenceli anlar yaşadı. 1’inci Lig Play-Off final maçında Sakaryaspor’u yenerek adını Süper Lig'e yazdıran Bodrum FK taraftarıyla bir araya geldi. Şampiyonluk kutlamaları kapsamında Bodrumspor Gümbet Tesisleri önünde üstü açık otobüsle oyuncalar ve teknik ekip tur attı. Gümbet Değirmenler Mevkiinden, Neyzen Tevfik Caddesi’ne oradan da Belediye Meydanı'na gelen takıma binlerce taraftar meşaleler ve bayraklarıyla eşlik etti. Belediye Meydanı'nda devam eden kutlamalarda oyuncular ve teknik ekip kendilerinin seçtiği şarkılar eşliğinde sahneye çıkarak taraftarı selamladı. Yönetim ve oyuncular kupayı kaldırdıktan sonra dakikalarca süren ve nefes havai fişek gösterisi geceye damga vurdu.

İDRİS AKBIYIK: BODRUMLULAR ÇOK ÇALIŞTI VE BAŞARDI

Muğla Valisi İdris Akbıyık, sevince ortak olmaktan dolayı kendisini mutlu saydığını belirterek, "1931’den beri Bodrumspor ve Bodrumlular büyük meşakkatlere katlandı, çok çalıştı arzu etti ve bugün başardı. Bodrum Süper Lig'de artık inşallah sizlerin desteğiyle Muğla ve tüm ilçeleri tek yürek olmuş hepsinin kalbi Bodrumspor için çarpıyor. İnşallah futbolcularımız Süper Ligde büyük başarılara imza atacaklar” dedi.

AHMET ARAS: BU TAKIMA SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN BOYNUNUN BORCUDUR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras şu ifadeleri kullandı: "Çok tarihi bir an yaşıyoruz, yaklaşık 100 yıllık kulüp tarihinde son yıllarda başarıdan başarıya yelken açtık. Bu sene çok farklı oldu, Muğla’da ve Ege’de sayılıdır bir ilçenin Süper Lig'e çıkması. Bodrum'umuzun Süper Lig'e çıkması hepinizin başarısıdır. Bundan sonra iş bizlere düşüyor. Onlar sonuna kadar görevlerini yaptılar ama bu takıma sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur." Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, “ Adana’da muhteşem bir mücadele gösterdik. Kardeşlerimi kutluyorum belki maçın 8-0 olma ihtimali vardı.” Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, “ Allah yaşatmayacağı hiçbir şeyin hayalini kurdurmaz. Sizler bu takıma inandınız. Bu meydanda bugün Bodrumspor’umuzun 93 yıllık çınarımızın Süper Lige çıkışını kutluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: DHA