Olay, dün saat 12.00 sıralarında Ünye ilçesi Aydıntepe Mahallesi’nde meydana geldi. H.T ile bacanağı H.B ve onun kardeşi Mehmet Ballı arasında arazideki su borusu nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. T., yanında taşıdığı tabanca ile 2 kardeşe ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği Mehmet ve H.B kanlar içerisinde yığılırken, H.T ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Ballı kardeşlerin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Şüpheli H.T, Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Jandarma Asayiş Timleri ve komando timlerinin iz takip köpekleriyle yaptıkları çalışmayla olay yerine yaklaşık 5 kilometre mesafede ormanda yakalanarak, gözaltına alındı.
H.T, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.





