Buluşma sonrası çıkan arbedede, U.H.T. isimli genç vücudunun 10 farklı yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

Olay, 22 Eylül günü Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Sosyal medya üzerinden başlayan tartışmanın ardından B.Z. ve M.B.Z., U.H.T. ile yüz yüze görüşmek üzere buluştu. Ancak buluşma, kısa sürede kalabalık bir grubun U.H.T.’ye saldırdığı bir kavgaya dönüştü.

Saldırı sonucunda U.H.T., vücuduna aldığı 10 bıçak darbesiyle yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ziynet Eşyası Hırsızlığı 7 Şüpheli Yakalandı, 3’ü Tutuklandı
Ziynet Eşyası Hırsızlığı 7 Şüpheli Yakalandı, 3’ü Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Polis, olayla ilgili yaptığı çalışma sonucu M.B.Z. ve B.Z.’yi gözaltına aldı. Güvenlik kamerası görüntüleri de soruşturma dosyasına dahil edildi.

Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA