RTÜK Üyelikleri İçin Yapılan Seçime Dair Karar Resmi Gazete'de RTÜK Üyelikleri İçin Yapılan Seçime Dair Karar Resmi Gazete'de

 Ziyarette Tokat'taki eğitim yatırımları görüşüldü.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı beraberinde Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile birlikte Milli Eğitim Bakanı hemşerimiz Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir paylaşımda bulunan Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt: “Gazi Meclisimizde, Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr  Mahmut Özer ile bir araya gelerek, ilimizle ilgili Eğitim Yatırımları ve Projeler hakkında istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı Milli Eğitim Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum”dedi.

Milletvekili Mustafa Arslan ise; “Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Gazi Meclisinde bir araya gelerek, Tokat'ta yapılan eğitim yatırımlarını ve projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini ileten Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Editör: TE Bilişim