Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Sinan Polat 8 Ekim Cumartesi yapılacak Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine yönelik gazetemize değerlendirmelerde bulundu. 
ÜRETİM, İSTİHDAM, PAZARLAMA VE KALKINMA 
Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Sinan Polat “13 yıldır üyesi olduğum ve birçoğu ile her daim iç içe olduğumuz Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Seçime onlardan aldığımız güç ve destekle giriyoruz. Çözüm önerilerimizi, yapacaklarımıza anlattık.  Ailemden aldığım sektör tecrübemle ticaretin ve sanayinin her kademesini bilen, sanayicinin ve ticaret erbabının halinden anlayıp ona göre hareket eden bir anlayışla aday olduk.  Sanayinin ve ticaretin önemli bir merkezi olan Erbaa'nın aynı zamanda bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olması gerektiğine inanıyorum. Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası, üretim, ticaret ve pazarlama konusunda her anlamda verimini arttırmak, hem üretim kapasitelerini arttırıp hem de Erbaa ile birlikte ülkenin kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla aday oldum” dedi. 
TİCARETE VE SANAYİYE ÖNEMLİ BİR LOKOMOTİF OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ 
Polat “Bu ruh ve heyecanla üyelerimizin temsilcisi olarak onların faydasına olan projelerimizi yerine getirirken, onların haklarını korurken aynı zamanda sektöre de önemli bir lokomotif olacağımıza inanıyoruz. Genç ve dinamik bir yapıyla her daim Erbaamıza ve bölgemize üretim, verimlilik, istihdam sağlayan üyelerimize hizmet edecek ve sektörün tüm bileşenlerini harekete geçirecek bir heyecanı taşıyoruz ” ifadelerini kullandı. 
BEKLEDİĞİMİZDEN DAHA ÇOK TEVECCÜHLE KARŞILAŞTIK 
Sinan Polat, 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimine kardeşlik, birlik ruhu ile hazırlandıklarını belirterek sözlerini şöyle noktaladı: “Bu süreçte beklediğimizden çok daha fazla bir teveccühle karşı karşıya kaldık. Ben öncelikle bizi ağırlayan, gönüllerini açan tüm Erbaalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.  Bu süreçte bana ve ekibime gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine teşekkür ediyorum. Kazansak da kaybetsek de niyetimin Erbaa'ın kazanması olduğunu bilmenizi isterim. Seçimlerdeki oy pusulamızın rengi beyaz olacaktır. Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin Erbaamıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

Erbaa Müftülüğü Başkanlığında Tosunlar Köyünde Programa Düzenlendi Erbaa Müftülüğü Başkanlığında Tosunlar Köyünde Programa Düzenlendi

Editör: TE Bilişim