Bu sırada kazaya müdahale etmek için orada bulunan jandarma ve itfaiye ekiplerinin arasına arkadan gelen bir başka otomobil çarptı. Meydana gelen ikinci kazada bir jandarma personeli yaralanırken, otomobilin sürücüsü ise aracı ve içinde bulunan iki kadını orada bırakıp kaçtı.
Kaza, saat 22.30 sıralarında Çeltik Mahallesi oldu. Çerkezköy yolu üzerinde seyir halinde olan hafriyat kamyonu arıza nedeniyle emniyet şeridinde durunca, aynı istikamette ilerleyen 34 FSP 786 plakalı Dursun Aydın’ın kullandığı hafif ticari araç, hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Aydın araç içinde sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan durumu ağır olan sürücü ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edildi. Sürücü Dursun Aydın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.
Kazanın ardından yolda ve araçlarda inceleme yapan itfaiye ve jandarma ekiplerinin arasına aynı istikamette seyir halinde olan ve sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen 59 RH 915 plakalı otomobil daldı.
Otomobil, önce jandarma personeli Kıdemli Astsubay Akif Kaya'ya ardında da kazadan dolayı oluşan trafikte bekleyen servis minibüsü ve diğer araçlara çarptı. İsmi öğrenilemeyen sürücü kazanın ardından otomobili ve içinde bulunan 2 kadını orada bırakıp yaya olarak kaçtı.
Meydana gelen diğer kaza da  itfaiye personelleri kıl payı kurtulurken, yaralı jandarma Akif Kaya ise kaza yerine gelen ikinci ambulansla Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı jandarma personelinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Erbaa Ne Olacak ? Erbaa Ne Olacak ?

İkinci kazaya neden olan ve kaçan otomobil sürücüsünü yakalama çalışmaları başlatılırken, sürücü ile beraber otomobilde bulunan 2 kadın arkadaşı ise gözaltına alındı. 
Meydana gelen zincirleme kazada uzun süre çift yönlü olarak trafiğe kapatılan Silivri-Çavuşlu yolu, ekiplerinin incelemeleri ve kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla tekrardan trafiğe açıldı.