Pendik'te daha öncede aralarında tartışma yaşamış olan iki grup arasında, buluşmak için gittikleri kafede yeniden gerilme yaşandı.

Gerginlik kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak isteyen bir kişi darp edildi. Kavga sırasında havaya ateş açan bir şüpheli ise, adliyeye gönderildi.

Doğal İlaç: Tokat'ın Kuşları Ötüyor! Doğal İlaç: Tokat'ın Kuşları Ötüyor!

Olay 2 Ekim Pazartesi günü Esenler Mahallesi’nde bir kafede gerçekleşti. İddiaya göre aralarında daha önce tartışma yaşanan iki grup, barış sağlamak için kafede buluştu. İki grup arasında kafede yeniden tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri gönderildi. Polis ekipleri yaptığı çalışmada şüphelilerin 2 farklı araçla olay yerine geldiğini, şüpheliler arasında tartışma yaşandığını belirledi. Tartışmaya müdahale etmeye çalışan garson çıkan arbedede darp edildi. Şüphelilerden birinin havaya ateş ederek olay yerinden ayrıldıkları belirlendi. Araçların plaka bilgilerinden kimlik bilgileri belirlenen B.Ö. ve E.Ş.  ile M.D. Ö.D. ve A.D. isimli şüpheliler yakalandı. Kavga sırasında  havaya ateş ettiği belirlenen M.D. olayda kullandığı tabancayla Orhangazi Mahallesi’nde yakalandı. M.D. hakkında "Kasten yaralama" ve "Tehdit" suçlarından yapılan tahkikat işlemlerinin ardından 3 Ekim Salı günü adli makamlara gönderildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

Editör: HABER MERKEZİ