Olay, saat 03.00 sularında Seyhan Ziyapaşa Mahallesi Nadirler Apartmanı'nda gerçekleşti.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Can Geben, kaldığı apartmanda, iddiaya göre, kıskançlık sebebiyle sevgilisi Nesrin S. ile tartıştı. Çıkan kavga büyüyüp Gebenin, sevgilisini boğazını sıkmaya çalışıp, boğmak istedi.Nesrin S. Geben'in elinden kurtulup, yardım istedi. Bu sırada Nesrin S.'nin sesini duyan aynı apartmanda başka bir odadaki Sadettin Tangüner, kapıya geldi. Geben, odaya girip, Tangüner'i pompalı tüfekle boynundan ve kasığından vurup kaçarak uzaklaştı.

Tokat’ta Evinin Bahçesindeki Tel Örgüye Sıkışan Kirpiyi Kürekle Kurtardı! Tokat’ta Evinin Bahçesindeki Tel Örgüye Sıkışan Kirpiyi Kürekle Kurtardı!

SOKAKTAKİ 3 KİŞİYİ YARALADI

Koşarak daireden çıkan Geben, apartmanın önünde bekleyen ve olayla ilgisi olmayan 30 yaşındaki Yiğit Can A. 27 yaşındaki Onur G. ve Ömer 25 yaşındaki Berkay A.'ya da tüfekle ateş açtı. Şüpheli, bitişikteki inşaatın üst katına çıkarak saklandı. İhbarla olay yerine polis ekipleri ve 112 sağlık ekipleri,  gönderildi. İlk müdahalesi yapılan 3 yaralı, 112 ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tangüner'in ise hayatını yitirdiği belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi saklandığı inşaatta yakalayarak tutukladı.

HİÇBİR ŞEY HATIRLAMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Emniyete götürülen Nesrin S. ifadesinde, "Kıskançlık krizine girip, beni boğmaya çalıştı. Sonrasında yan odadaki adamı tüfekle vurdu" dedi. Şüpheli Geben ise uyuşturucu maddenin etkisinde olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını öne sürdü. Geben, işlemleri bittikten sonra adliyeye gönderildi.