Kaza, dün öğleden sonra Çandır Mahallesi’nde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, F.K. yönetimindeki 07 YPS 06 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kontrolden çıkan araç, yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptıktan sonra savrularak tarlaya girdi. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü F.K. ile yolcular S.G.Y., Y.Y. ve E.K. yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Sincan’da Menfezden Araç Geçişine Tepki
Sincan’da Menfezden Araç Geçişine Tepki
İçeriği Görüntüle

Kaza nedeniyle kısa süreliğine aksayan trafik, aracın bulunduğu yerden kaldırılmasının ardından normale döndü. Elektrik direğinde meydana gelen hasar nedeniyle bölgede kısa süreli elektrik kesintisi yaşandığı, ilgili ekiplerin onarım çalışması yaptığı bildirildi.

Jandarma ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı. Kazanın oluş nedenine ilişkin detaylı soruşturma başlatılırken, sürücünün hız durumu ve yol koşulları da araştırılıyor.

Yetkililer, sürücülere özellikle yerleşim yerleri ve kırsal mahalle yollarında daha dikkatli olmaları, hız limitlerine uymaları ve trafik kurallarını ihmal etmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA