Erbaa'da Haftasonu Altın Fiyatları Ne Durumda 27 Nisan Cumartesi Günü Altın Fiyatları Erbaa'da Haftasonu Altın Fiyatları Ne Durumda 27 Nisan Cumartesi Günü Altın Fiyatları

Serendipçe derneği öncülüğünde düzenlenen programa Erbaa Motosiklet Kulübü üyeleri, Erbaa Müzik Kulübü üyeleri de eşlik ettiler. Konuk evinde kalan yaşlılara müzik kulübü üyeleri söyledikleri şarkılarla yaşlılara unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Serendipçe yardım derneği başkanı Çiğdem Uslu yaptığı açıklamada “18-24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle konuk evinde kalan amcalarımızı, teyzelerimizi ziyaret edelim dedik ve onlara güzel bir gece yaşatmak istedik. Bu vesile ile diğer arkadaşlar ile bir araya gelerek nasıl bir şeyler yapabiliriz diye hasbihal ederek bu ilk organizasyonumu gerçekleştirdik. Bunu da sağ olsunlar Erbaa Motosiklet Kulübü ve Erbaa Müzik Kulübü eşliğinde gerçekleştirdik. Öncelikle onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra hep birlikte el ele vererek inşallah daha güzel organizasyonlar yapmaya çalışacağız. Ben emeği geçen tüm arkadaşlara Erbaa Motosiklet Kulübüne, Erbaa Müzik Kulübüne çok teşekkür ediyorum”dedi.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)