Aksaray'da hafta sonu Pazar günü, akşam saatlerinde etkili olan sağanak, Sevinçli ve Gücünkaya köyleri ile Kireçlik mevkisinde sele neden oldu.

Sel sularına kapılan araçlardan 2 çocuk annesi Gülseren En (53) hayatını kaybetti. Eşi Çapan En ve diğer araçlardaki 13 kişi, bölgeye sevk edilen ekipler tarafından kurtarıldı.

Selden kurtulan Nazif Balcan (25) ve eşi Hayrice Balcan'ın 3 aylık bebekleri Asel ise annesinin kucağında kayıp akıntıya kapılıp kayboldu. Kurtarılıp, hastaneye kaldırılanlar, tedavilerinin ardından taburcu oldu.

Asel bebeğin bulunması için arama çalışmaları sürerken, bu sabah Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen 4 kadavra arama köpeği de çalışmalarda kullanılmaya başlandı.

Elektirik Kablosu Düştü İnek Telef Oldu Elektirik Kablosu Düştü İnek Telef Oldu

Asel bebeği arama çalışmalarına katılan amcası Enver Balcan, "3 gündür burada bekliyoruz ve bir umutla aramaya devam ediyoruz. İnşallah Rabbim sağ sağlım bize kavuşturur. Eğer canı sağ değilse de en azından bir mezar taşı olsun istiyoruz.

İnşallah bu köpekli aramadan bir verim alırız. Umutluyuz devletimiz bu konuda elinden geleni yapıyor. Bütün imkanlarıyla Asel bebeği arıyor. Aynı zamanda vatandaşlarımızdan da çok büyük destek alıyoruz.

AFAD, jandarma ve emniyetimizden destek alıyoruz. Gece vardiyası ile birlikte çok satıda ekip 350-400 kişi ile arama yapılıyor. Şu anda aramalar devam ediyor. Devletimizden Allah razı olsun. Bizim de umutla bekleyişimiz sürüyor" dedi.

Editör: HABER MERKEZİ