Bakan Yardımcısı Yelkenci: Ana Dilde Güçlü Bir Akademik Zemin Oluşturduk
Bakan Yardımcısı Yelkenci: Ana Dilde Güçlü Bir Akademik Zemin Oluşturduk
İçeriği Görüntüle

Geçtiğimiz 23 Temmuz’da Eskişehir Seyitgazi’de başlayıp Afyonkarahisar sınırına kadar ilerleyen orman yangınına müdahale ettiği sırada ters rüzgarın etkisiyle alevlerin arasında kalan orman muhafaza memuru E.K şehit olmuştu.

Şehit K.’in anısına, memleketi Karabük merkeze bağlı Saitler Köyü Aladağ mevkisinde bir çeşme yapılarak hizmete açıldı. Açılış törenine Karabük Valisi M.Y, Karabük Milletvekilleri C.Ş ve D.A.K ile Karabük Belediye Başkanı Ö.Ç katıldı.

Törende konuşan Karabük Valisi M.Y, “Saygıyla ve minnetle anıyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. Bu çeşmenin kazandırılmasında emeği geçen orman teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Buradan akan sular inşallah her tarafa can suyu olsun” dedi.

Kaynak: DHA