Programa Vali Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerin aileleri ve yakınları ile gaziler ve aileleri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Vali Hatipoğlu, şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

Vali Hatipoğlu "Emanete, vatanına, milletine ve devletine ihanet eden hain Fethullahçı Terör Örgütü’ne karşı kahramanlık destanı yazan milletimizin her ferdinin yeri can evimizdir. Bizler faniyiz, bu makamlardan ve bu dünyadan bir gün göçüp gideceğiz. Rabbim neslimizi vatan ve iman sevdalılarından eylesin. Bu topraklarda bu bayrağı ve bu sancağı ilelebet payidar eylesin.  Rabbim bu millete ve bu devlete ihanet edenlerin tuzaklarını başlarına yıksın. Değerli kardeşlerim! Bundan altı sene önce tam da bu gece Tavşanlı’dan haykırmış; 'Gücümüz böyle gafillerin kalkışmalarını alt edecektir' demiştim. Bugün tarihin kalbi Tokat’ımızdan haykırıyorum. Bu millete ihanet edenin, Türkiye’yi kaybedenin ne bu dünyada ne de ahirette kazanacak hiçbir şeyi yoktur" dedi.

Bakan Tunç, Kendisine Mektup Yazan Melisa Nur'un Bayramını Kutladı Bakan Tunç, Kendisine Mektup Yazan Melisa Nur'un Bayramını Kutladı

Editör: TE Bilişim