58 Yıldır Aynı Ellerde: 1966 Model Massey Ferguson 135 Traktör 58 Yıldır Aynı Ellerde: 1966 Model Massey Ferguson 135 Traktör

Yangın itfaiye ekipleri müdahalesi sonucunda söndürülürken iş yerinin girişinin alev alev yanması cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, İstanbul Dökümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi  (İSDÖK) Sanayi Sitesi'nde saat 14.00 sularında çinko imalatı yapan bir iş yerinin doğal gaz kutusunda henüz bilinmeyen bir sebeple patlama gerçekleşti. Alevler kısa süre içinde doğal gaz borusu ve iş yerini sardı.
Alevleri gören çevredeki vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale etmeye çalışsa da yangını söndürmeye çalıştı.  İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri gönderildi. Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen bir kişiye olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucunda çıkan  yangın söndürülürken iş yeri ve doğalgaz kutusunda hasar oluştu. Yangını söndürmeye çalışan Resul Bahadır, "Yangın tüpleri ile müdahale ettik ama yangını önleyemedik.

Editör: HABER MERKEZİ