İngiliz ekibi Manchester City ve İtalyan ekibi Inter arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek için Almanya’dan İstanbul’a gelen Youtuber Toni Leuschke, maçın başlamasına saatler kala bilet bulamayınca çareyi Taksim meydanında broşür dağıtmakta buldu. 'Ticket Wanted' yazılı broşürler dağıtan Alman youtuber istenen yüksek ücretler yüzünden henüz bilet bulamadığını dile getirdi.

Ölümlü Kazaya Karışan Kayserispor Başkanı Çamlı: Kırmızı Işıkta Geçip Aniden Önüme Geldi Ölümlü Kazaya Karışan Kayserispor Başkanı Çamlı: Kırmızı Işıkta Geçip Aniden Önüme Geldi

BİLET BULAMAZSAM, YENİKAPI’YA GİDECEĞİM

Toni Leuschke, "Evet bu futbol yolculuğunda tecrübeliyim. Benim 13’üncü senem şampiyonlar ligi finalinde. İlk defa başıma gelmiyor, ikinci kez bu durumdayım. Pes etmeden bilet aramaya devam edeceğim, futbol gibi şansımı denemeye devam edeceğim. İnsanlar buraya metro ile geliyorlar, belki ekstra bilet kalmıştır cebinde ve bana satabilir. Bilet bulamazsam, Yenikapı’ya gideceğim. Orada ki büyük ekrandan final maçını izlemeyi planlıyorum. Yaklaşık 20 tane broşür dağıttım, saçma fiyatlar teklif edildi. Burada Taksim'de bilet için çok fazla isteyenler var. 5 bin Euro, 2.500 Euro gibi, ben fazla olsa da 500 Euro ödeyeceğim. Ben Bayern Münih taraftarıyım, takımım finale çıkmadı ama benim amacım final izlemek" dedi.

64843426470a9b0f40891a85