23 Nisan'da Tokat'ta Vali Koltuğu Çocuklara Emanet 23 Nisan'da Tokat'ta Vali Koltuğu Çocuklara Emanet

Tokat Reşadiye Kaymakamlığı, "TOKAT ÇARŞISI" adı altında Adıyaman Gölbaşı ilçesinde kurulması planlanan alışveriş merkezi için bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Reşadiyeli vatandaşlar kısa sürede tam 1.242.230 TL bağış topladı. Toplanan tutar Tokat Valiliği AFAD İl Müdürlüğü hesabına yatırıldı. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Tokat Reşadiye Kaymakamı Talat Tabur, Reşadiyeli vatandaşların bu bağış kampanyası ile gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Reşadiye Kaymakamlığından yapılan açıklamada Talat Tabur:  “Kıymetli Reşadiyeliler, 6 Şubat depreminin yaralarını sarmak ve hayatın bir an önce normale dönmesini temin etmek amacıyla Tokat Valiliği tarafından Adıyaman ili Gölbaşı ilçesinde kurulması planlanan "TOKAT ÇARŞISI" için başlatılan konteyner kampanyası kapsamında; Kaymakamlığımızın çağrısı üzerine kampanyaya dört elle sarılan Reşadiyeli hemşerilerimiz kısa süre içerisinde tam 1.242.230,00 TL bağış toplamış ve gurur vesilemiz olmuştur. Toplanan tutar Kaymakamlığımızca Tokat Valiliği AFAD İl Müdürlüğü hesabına yatırılmıştır.
Kampanyaya tüm gücüyle destek veren kamu kurumlarımızın idareci ve personeline, hayırsever iş adamlarımıza, esnaflarımıza, köy demeklerimize, kermes düzenleyerek ve kumbaralarını kırarak kampanyayı destekleyen öğrencilerimize, hassaten bütün âlicenap Reşadiyeli hemşerilerime samimi teşekkürlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: TE Bilişim