Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, bir dizi ziyaret ve etkinlik kapsamında Almus ilçesini ziyaret etti. Etkinlikler öncesinde Rektör, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Almus Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizle öğle yemeğinde bir araya gelerek öğrencilerin görüş ve taleplerini dinledi. Sonrasında ise Meslek Yüksekokulumuzun Kampüs alanında tıbbi aromatik bitki dikimi gerçekleştirildi.

Sonrasında Almus Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurulu gerçekleştirildi. Akademik Genel Kurula Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Almus MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlhami Karataş, Müdür yardımcıları ve akademik personel katıldı. Toplantıda Dr. Öğr. Üyesi İlhami Karataş tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Rektörümüz, şimdiye kadar yapılan faaliyetler ve yeniliklerden bahsederek görüş ve önerilerini aktardı. Akademik personelimizden gelen soruların da yanıtlanması ile akademik genel kurul toplantısı son buldu.

Akademik Kurul sonrası öğrencilerimize Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş tarafından  “Geçmişten Günümüze Filistin Meselesi”  konulu konferans verildi.

Tokat'ın Komşusu Terk Edilmiş 400 Yıllık Köy'de Airsoft Maçı Tokat'ın Komşusu Terk Edilmiş 400 Yıllık Köy'de Airsoft Maçı

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Muhammed Özkan