Özsüt'ün yeni lezzet durağı, gelişen sanayisiyle Orta Karadeniz'in parlayan yıldızı Erbaa oldu. Kahvaltıdan akşam yemeğine, sütlü tatlı ve pastalardan çay saatine uzanan geniş bir menüyle Erbaalı lezzet tutkunlarını ağırlamaya başlayan Özsüt, kısa sürede Erbaa halkının buluşma noktası haline geldi.

Özsüt’ün yeni lezzet durağı Yeşilırmak havzasının bereketli toprakları üzerinde kurulmuş Erbaa şehri oldu. Özsüt’ü ilk kez Tokatlılar ile buluşturan yeni mağazası, gelişen sanayisiyle cazibe merkezi haline gelen Erbaa ilçesinde yer alıyor.

Erbaa'da Bugün (04.05.2024) Vefat Edenler Erbaa'da Bugün (04.05.2024) Vefat Edenler

Erbaa’nın en nezih caddelerinden birinde, geniş bir köşede konumlanan Özsüt Erbaa mağazası, şık dekorlu kapalı alanları ve keyifli bahçe bölümüyle misafirlerini ağırlamaya başladı. İlçenin tarihi ve kültürel yapısı ile uyum içinde tasarlanan Erbaa şubesinde, gününde her saatine keyif katan lezzetlerini misafirlerin beğenisine sunan Özsüt, bölgeye şimdiden hareket getirdi. 

2.0 konseptli menüsünde yer alan ürünleriyle Tokatlı lezzet tutkunlarına eşlik eden Özsüt, alametifarikası sütlü tatlıların yanı sıra, şerbetli tatlılardan birbirinden enfes pastalara, kahvaltı seçeneklerinden yumuşacık pancakelere, tereyağlı su böreğinden dünyaca ünlü Pasta Şefi Karim Bourgi tarifiyle hazırlanan kruvasanlara, tadına doyulmaz ekmekli lezzetlerden ev yapımı makarna ve pizzalara kadar pek çok alternatifle şölen yaşatıyor.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)