Çarpışma anı, bölgede seyreden araçların güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kaza, dün akşam saatlerinde Arsuz Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı yönde ilerleyen iki otomobilden biri, trafik ışıklarında kırmızı ışık nedeniyle duran araca henüz bilinmeyen bir sebeple arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araçlarda maddi hasar oluşurken, otomobillerde bulunan iki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kazayı gören diğer sürücüler durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle Arsuz Çevre Yolu'nda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri, yeni bir kazanın yaşanmaması için bölgede güvenlik önlemi alırken, hasar gören araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.
Öte yandan kaza anı, bölgede seyir halinde bulunan araçların kamera kayıtlarına da yansıdı. Görüntülerde, trafik ışıklarında bekleyen otomobile arkadan gelen aracın hızını düşüremeyerek çarpması ve çarpışmanın etkisiyle araçların savrulması yer aldı. Polis ekipleri, güvenlik kamerası ve araç kamerası görüntülerini inceleyerek kazanın oluş şekline ilişkin detaylı çalışma başlattı.
Yetkililer, sürücülere özellikle şehir içi ve çevre yollarında takip mesafesini korumaları, hız limitlerine uymaları ve trafik ışıklarına yaklaşırken daha dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Kazanın kesin nedeninin yapılacak teknik inceleme ve alınacak ifadelerin ardından netlik kazanacağı belirtildi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.





