Kaza, Hisardere Yolu Kavşağı'nda Hikmet T. yönetimindeki 06 CNL 633 plakalı otomobil ile Hüseyin K. idaresindeki 16 FBV 86 plakalı motosikletin çarpışması sonucu gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Hüseyin K. yaralandı.

Müdahale ve Sonuç

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Hüseyin K.'ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralı sürücüyü ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye ulaştığında, Hüseyin K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi ve tedavi altına alındı.

Türkiye’nin Çevre Koruma Harcamaları 2024’te Yüzde 108 Arttı
Türkiye’nin Çevre Koruma Harcamaları 2024’te Yüzde 108 Arttı
İçeriği Görüntüle

Soruşturma

Kazayla ilgili olarak İznik Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek amacıyla gerekli incelemeleri yapacak. Bu tür kazaların önlenmesi için trafik güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.

Kaynak: DHA