Her mahallede olduğu gibi Osman Gazi Mahallesinde de coşku ile karşılanan Ömer Çetin mahalle sakinleri ile sohbet ettikten sonra sahneye çıkarak yoğun kalabalığa hitap etti.

Ömer Çetin konuşmasında “Çok kıymetli Osmangazi Mahallesi sakinleri çok kıymetli misafirlerimiz, bizleri balkonlarından izleyen dinleyen hanımefendiler, beyefendiler ve sevgili gençler. Üç mahallemizi birleştirdik çok güçlü bir miting yaptık çok güçlü bir mesaj verdik çok konuşuldu. Osmangazi Mahallesi olmaz illa Osmangazi Mahallesinde bir miting olacak dedi. Bizde geldik ve Osman gazi Mahallesinde mitingimizi gerçekleştiriyoruz.

Her akşam farklı mahallelerimizde mitingler yapıyoruz. Her akşam farklı simalar farklı yüzler görüyoruz. Her gün ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, akşamları ev ziyaretleri yapıyor, farklı insanlarla farklı guruplarla bir araya geliyoruz. Hayata bizim gibi bakmayan farklı ideolojiye sahip arkadaşlarla birlikte istişare ediyor, birlikte nasıl yol yürüyebiliriz onun kritiğini yapıyoruz. Her geçen gün mitinglerimize katılım gittikçe çoğalıyor ve güçlendiriyoruz bu vesile ile hepinize teşekkür ediyorum sağ olun var olun.

 Bu coşkuyu bu heyecanı 31 Mart’ın müjdesini veriyor. Kadın kollarımız çok güçlü bir şekilde sahada çalışıyor. Gençlerimiz aynı şekilde sahada çalışıyor. Yönetimimiz sahada çalışıyor.  Bize gönül veren bizimle birlikte yol yürümeyi iradesini ortaya koyan Gönültaşlarımız arkadaşlarımız çalışıyor. Velhasıl Erbaa çalışıyor onun için kadın kollarımıza, gençlik kodlarımıza, teşkilatımıza ve Erbaa’ya teşekkür ediyoruz.

 Gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılanıyoruz.  Gittiğimiz her yerde insanlar bize gönüllerini açıyor.  Görev yaptığım süreç içinde hiç kimseyi ötekileştirmedik. Kimseyi farklı görmedik hiç kimseyi düşüncesinden dolayı yadırgamadık. Herkese gönlümüzü açtık, herkesle konuştuk birlikte iş yapabilirliği paylaştık. Onun için insanlarımız yanımızda, onun için Osmangazi bizim yanımızda, onun için Erbaa yanımızda, Her zaman gençlerimizin yararına, öğrencilerimizin yararına ne yapabilir konuştuk.  Hiç kimsenin adamı olmadık.  Hiçbir zaman bir zümrenin boyunduruğu altına girmedik. Kendi doğru bildiklerimizi uygulamaya çalıştık.

Eğitim sürecinde elde etiğimiz başarıyı siyasete eğilime belediyede gösterme kaygısıyla ve derdiyle yola çıktık.  Onun için sağda solda bizimle ilgili algı yapmaya çalışanlar. Bu konuda korku pompalamaya çalışanlar buradan duysunlar bizi işitsinler ne demek istediğimizi iyi anlasınlar. Biz hiç kimsenin adamı olmayız hiçbir zümrenin boyunduruğu altına girmeyiz.

Bize birisi emir verecekse, bize biri racon kesecekse o raconu kesecek o emri verecek millettir. Milletin üstüne güç yoktur. Onun için diyoruz ki, bundan sonra Erbaa Belediyesinde millet ne derse o olacak. Bize bu konuda cümle kurmaya kalkanlar önce haddini bilsinler sonra aynaya baksınlar.  Belediyeyi kim yönetiyor belediye kimin elinde kimin egemenliği altında kimin boyunduruğu altında onun cevabını millete meydanlarda versinler. Biz göreve geldiğimizde, inşallah  geliyoruz,  hem de gümbür gümbür geliyoruz gümbür gümbür.

Tokat'ın En Sevimli Kedisi Seçildi! Tokat'ın En Sevimli Kedisi Seçildi!

Biz göreve geldiğimizde belediyede işi olan belediyede iş yapmak için gelen kendi evine geliyormuş gibi gelecek. Belediye de güler yüzle karşılanacak işini yaptırmak için adam aramaya gerek duymayacak. 

Çünkü belediye çalışanları hizmet üretmeye çalışacak. Milletin dediğini yapacaklar. Hiç umut tacirliği yapmadık. İnsanlara boşu boşuna hayal kurdurmadık, kurdurmayacağız.

İnsanlara söz verip sözümüzü asla unutmayacağız, insanlara sahada iş sözü verenler, aş sözü verenler,  bu gün gittikleri her oda da her evde bu konuda kapı yüzlerine kapanıyor, çünkü verdikleri sözün hiçbirisini tutmadılar. İşçilerimizi kura ile alacağız dediler, kurayla hiçbir işçi alımı olmadı. Belediyede kimleri istihdam edildiğini siz çok iyi biliyorsunuz.  Bir aileden kaç kişi çalıştığını çok iyi biliyorsunuz.

 Onun için diyorum belediyeye geldiğimizde Erbaa belediyesinde sülale devri bitecek. Bunu bildikleri için bütün korkuları, bütün kaygıları bundan dolayı bunu bildikleri için bu konuda algı yapmaya çalışıyorlar. Buradan söylüyorum biz göreve geldiğimizde belediye çalışanlarımızla ötekileştirilmeyecek farklı bir gözle bakılmayacak orda çalışanların tamamı bizim öz evladımız olacak. Ancak belediye başkanı olduğumuzda biz orda çalışanlarla bir toplantı yapacağız öyle zannediyorum ki o toplantıda birbirlerini baktıklarında aaa sendemi belediyede çalışıyorsun diye birbirlerine soru soracak olanlar var. Onun için diyoruz ki belediyede çalışıyor fakat belediyeye hiç uğramıyor dediğimiz bankamatik işçileri ve memurları işte onlar korksunlar biz belediyeye geldiğimizde milletin malını koruyacak milletin malını israf ettirmeyeceğiz. Göz boyamak için algı çalışması  yapmayacağız. Ne yaparsa yapsınlar insanlara baskı yapsınlar, çalışanlara baskı yapsınlar miting alanımıza geleceksiniz oradan fotoğraf atacaksınız desinler bizim posterlerimizi mutlaka asmak zorundasınız desinler, yetmez kan bağıyla ilişkili olduklarınızda asacak desinler, hangi baskıyı yaparsa yapınlar bütün bu baskılara rağmen, Erbaa’nın huzuru ile ilgili cümle kursunlar ne yaparsa yapsınlar bütün algıları bozuyor onların sandığı korku imparatorlunu yeniyor, Erbaa’mıza huzuru yeniden tahsis etmek için geliyoruz.  İnsanlara söz veriyorsunuz, insanları baskılıyorsunuz sonra insanların huzurundan bahsediyorsunuz. Ayıptır insanlara ümit veriyorsunuz. Umut pompalıyorsunuz, fakat insanları hayal kırıklıyla sadece söylediğiniz kişi değil ailesinin dahi huzurunu kaçırıyorsunuz. İnsanlarını huzurunu bozuyorsunuz yazıktır. Yazıktır milletin umuduyla milletin güveniyle oynamayın. Ne oldu 5yıl önce meydanlarda gezdiniz her şey şeffaf olacak dediniz. Belediyeye alımlar kurayla olacak dediniz belediyenin ihaleleri belediyenin acık ihaleleri online olacak insanlar internet ortamından toplantıları izleyecek dediniz. Bunların hangisini yaptınız tabi ki hiç birini yapmadınız.”dedi.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)