Erbaa Yaprağı 10 Mayıs'ta Tezgahları Süsleyecek Erbaa Yaprağı 10 Mayıs'ta Tezgahları Süsleyecek

BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZ BİRİLERİNİ FENA TUTUŞTURDU YOLUN SONU GÖRÜNDÜ

Bu birlik ve beraberliğimiz birilerini fena korkutmuş ve etrafta belgeler dolandırmaya başlamışlar. Varsın ne dolaştırırlarsa dolaştırsınlar, algıyı nasıl yaparsanız yolun sonu sizin için görünüyor. Bu tabloya bakınca ne yaparsanız yapın hangi cümleyi kurarsanız kurun bilin ki buradaki insanlar sizin geminizi batırdı.

ERBAALI MERAK EDİYOR ERBAA BELEDİYE BAŞKANI KİM?

 Erbaalı silik, gölgede kalan bir belediye başkanı istemiyor. Bir zümrenin emrinde birilerinin tekelinde bir belediye başkanı istemiyor. Erbaalı, Belediye Başkanı Fatih Sönmez mi diye soruyor. Erbaalı belediye başkanı Umay’mı  diye soruyor.

Erbaalı emir alan değil emir veren bir belediye başkanı istiyor. Problemleri halkın önünde halkla beraber sorunları çözen bir belediye başkanı istiyor. Sürekli halkımızla beraber olacağız. Belediyeyi makamdan değil mekandan yöneteceğiz.

İnsanlar başkanı 17 ay izin kullansın diye seçmedi. Ne yaparsan yap ister bizim peşimize on tane araba tak, ister posterlerimizi indirt istersen insanlarımızı imar üzerinden tehdit et insanlarımız 31 Mart’ta senin biletini kesecek.

Millet, üç santim asfaltla beytülmalin nasıl heba edildiğini, kaldırımla asfaltın nasıl buluştuğunu, rögar kapaklarını nasıl kapattığını, bunları bulmak nasıl makine aradığını ve bunun için beytülmalden nasıl israf yapacağının hesabını soracak. Titreyen yolun hesabını millet sorunca öyle bir titreyeceksiniz ki 31 Mart’ta bilet almaya bile dermanınız kalmayacak. 

ERBAANIN KAYNAKLARIYLA KİMİ ZENGİN ETTİN ONU SORUYOR

Erbaalı Erbaa’nın öz kaynaklarıyla fatura kestirip, satış yaptırıp vergi rekortmeni olan Erbaa Belediyesi’nden sübvanse ettiğiniz kişinin kim olduğunu soruyor. Paçanız tutuştu ve illa bir belge yayınlayacaksanız o zaman sorduklarımın cevabını yayınlayın.

GENÇLİK KAMPI ADI ALTINDA CANBOLATTAN ALDIĞINIZ ARSAYI KİME PEŞKEŞ ÇEKECEKSİNİZ

Gençlik kampı yapacağız diye Canbolat’tan aldığınız tarlayı kime peşkeş çekeceksiniz onun cevabını verin. Belediyenin kaynaklarıyla, belediyenin parasıyla alışveriş yaparak vergi rekortmeni yaptığınız insana hangi arsayı peşkeş çektiniz onun cevabını verin. Onun belgesini yayınlayın. Eğer siz yayınlamazsanız onun da belgesini biz yayınlayacağız.

ERBAALI BEŞ YIL ÖNCE VERDİĞİ İRADEYİ KİMİN KULLANDIĞINI SORUYOR

Başta Ünal Umay’la ilgili sorumuzun cevabını ve diğer tüm sorularımızın cevabını sizden istiyoruz. Geçen dönem isim isim meydanlarda gezdiniz, biz kullanmayalım dedik ama siz sabrımızı taşırdınız. Bundan sonra isim isim meydanlarda bunları afişe edecek onların sorularını meydanlarda soracağız.

BORÇ LİSTESİNİ AÇIKLAYIN

En başta sorduğumuz borç listesini ya açıklarsınız yada onu da biz açıklarız. Ufak tefek işlerle milletin kafasını boş yere bulandırmaya çalışmayın. Millet 31 Mart için kararını verdi.

BEŞ YILDIR ORTALIKTA GÖRÜNMEDİLER

Mitingden önce gündüz mahallemizi gezdik. Dedik ki beş yıldır biraz önce saydıklarımızdan hangisi mahallenize geldi. Çünkü bunların hangisinin başkan olduğu belli değil. Hangisi uğradı dedik cevap sıfır.

Bu millet size 31 Mart’ta size öyle bir şamar vuracak ki sizin feleğiniz şaşacak.

YENİHAN BİZİM BÖLGEMİZİ ÇÖP ALANI YAPACAKTI AK PARTİ GELDİ TOKİ YAPTI

Bugün ev ziyaretlerimizde yaşlı bir teyzemiz kulağıma eğildi; ‘Evladım duydum ki belediye başkanı adayı olmuşsun hakkında hayırlıysa olsun. Ahmet Yenihan döneminde bizim bulunduğumuz alanı çöp alanı yapmaya çalıştı. Mahalleli karşı çıkınca geri adım attı. Daha sonra Ak Parti geldi bizim bölgemizi çöp alanı olarak görmek isteyenlere karşı o buraya TOKİ yaptı…’ işte Ak Parti belediyeciliği eser belediyeciliğidir.

Yirmi yılda başaramadıklarını Ak Parti beş yılda nasıl başarmış merak ediyorlarsa gelip buralara baksınlar da ufukları açılsın. İfadelerini kullandı.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)