Erbaa'da Haftasonu Altın Fiyatlarında Son Durum Ne? Erbaa'da Haftasonu Altın Fiyatlarında Son Durum Ne?

Süper Lig'in Anadolu'dan çıkan ilçe takımı olarak 7 sezon boyunca rakiplerine kök söktüren, 2018 yılında Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı Fenerbahçe ile Galatasaray'ı yenip kazanırken UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele eden Akhisarspor, maalesef amatör kümeye düşmenin eşiğine geldi.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Büyükçekmece Tepecikspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Akhisarspor, bitime 2 maç kala 19 puanla düşme hattında kaldı. Kurtuluş hattının 3 puan gerisinde olan yeşil-siyahlı ekip, bu hafta evinde zirve yarışındaki Erbaaspor'a yenilir ve Darıca Gençlerbirliği de Ağrı 1970'ten puan alırsa matematiksel olarak amatör kümeye düşecek.

Fotoğraf açıklaması yok.

2012-2019 yılları arasında Süper Lig'de kalan Akhisarspor, o dönemde Okan Buruk'un çalıştırıcılığında Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Ancak transfer yasağı nedeniyle kadrosunu takviye edemeyen yeşil-siyahlılar, gençlerle mücadele ederek zorlu günler geçiriyor. Akhisarspor'un tek umudu, son hafta deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ni yenmek olacak.

Muhabir: Sabriye Er