Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı.

Niksar'da devam eden içme suyu hattı çalışmaları nedeniyle birçok mahallede bozuk yollar bulunuyor. Konu hakkında açıklama yapan Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, şunları söyledi:

"Niksar'ımızda devam eden İçme Suyu Hattı çalışmaları nedeniyle çok sayıda mahallemizde yollarımız bozuk. Göreve geldiğimiz gün ilk talimatımız bozuk yolların kısa sürede bitirilmesi oldu. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüz saha ekibinin sayısını arttırarak yolların yapımına başladık."

Başkan Tepebaşı, Cemiyet Sokak, Cedit Mahallesi ve Ayvaz Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ilerleyen günlerde diğer mahallelerle de çalışmalara başlanacağını söyledi.

Tokat'ta Uyandılar, İlk İş Köye İniyorlar: İşte Yapmanız Gerekenler! Tokat'ta Uyandılar, İlk İş Köye İniyorlar: İşte Yapmanız Gerekenler!

"İnşallah ilerleyen günlerde diğer mahallelerimize de başlayacağız. Çalışmalarımızdaki önceliğimiz alt yapısı tamamlanmış bölgelerdir. Niksar'ımızı kısa sürede yolları ve kaldırımları tamamlanmış bir şehir haline getireceğiz. Hemşehrilerimizden bu konuda sabır bekliyorum. Tüm ekiplerimizde sahada ve işimizin başındayız."

Başkan Tepebaşı, Niksar'ın kısa süre içinde yolları ve kaldırımlarıyla tamamlanmış bir şehir olacağına vurgu yaptı.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)