Ak parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt Tokat’ı Karadeniz’e bağlayacak yolun müjdesini verdi. Milletvekili Beyazıt; “Bölgede ulaşımın önemli noktalarından biri olan ve İl Merkezimizi; Erbaa, Niksar, Başçiftlik ve Reşadiye ilçelerimize bağlayacak yoldaki çalışmalar ve Yağmurlu Köyü ile Niksar  ve Dönekse mevkiinde bulunan yoldaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu yolun devamı niteliğinde ülkemizin Kuzey - Güney ekseninde, Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak ve hatta İç Anadolu, Ege, Doğu Anadolu’dan Karadeniz’e ulaşım için ülkemizin önemli coğrafi bölümüne sahip olan şehrimizin gelişmesine fayda sağlayacak Niksar - Akkuş - Ünye yolu Ulaştırma Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesine dahil edildi.

Balayı İçin Geldiği Kapadokya'da, Tarihi Kalede 3 Metreden Düşüp Ayağını Kırdı Balayı İçin Geldiği Kapadokya'da, Tarihi Kalede 3 Metreden Düşüp Ayağını Kırdı

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu'na, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Şehrimize, bölgemize ve milletimize hayırlı olsun”dedi.

Editör: TE Bilişim