Olay, dün saat 20.00 sıralarında Gülşehir Tuzköy Mahallesi tuz ocağı mevkisinde meydana geldi. Şevket Şimşek yönetimindeki otomobil, sel suları kapılıp sürüklendi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma,112 sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, çiftin bulunması için çalışma başlattı. 3 saat süren çalışmanın ardından çift, 500 metre sürüklenen otomobilde ölü olarak bulundu.

1200 Yıllık Kuran-ı Kerim 1 Milyon 111 Bin TL'den Satışa Çıkarıldı 1200 Yıllık Kuran-ı Kerim 1 Milyon 111 Bin TL'den Satışa Çıkarıldı

Cenazeleri otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Otopsi sonrası cenazeler, Gülşehir Hacıhalilli köyündeki Merkez Camisi'ne getirildi. Cenazeye, çiftin 3 çocuğu ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Namaz sonrası cenazeler, köy mezarlığında toprağa verildi. Çiftin, evli kızlarını evine bırakıp döndükten  sonra dönüş yolunda sele kapıldığı ortaya çıktı.

'ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ'

Hacıhalilli köyü muhtarı Savaş Yalın, "Çok üzüntülüyüz. Köyümüzde sevilen bir kişiydi. Komşuluğumuz iyiydi. Allah, rahmet eylesin. Gülşehir`in menfezin kısa olması, selin de yoğun gelmesi sebebiyle yol ortasında kalmışlar.

Araçtan aşağı inememişler. Yukarıdan gelen kuvvetli sel, aracı da alarak, aşağı indirmiş. Yaklaşık 1 kilometre sürüklenmişler. Kendilerini sürüklenen aracın içinden çıkardık "ifadelerine yer verdi.

Editör: HABER MERKEZİ