Ayı Saldırısında Yaralandı Ayı Saldırısında Yaralandı

ZİRAAT ODASI BAŞKANI ARİF YILMAZ KÖKSAL  ÜYELERİ İLE BİRLİKTE ANKARA YOLLARINA DÜŞMÜŞTÜ 

Sorunun ortaya çıktığı andan itibaren Erbaa Ziraat Odası Başkanı Arif Yılmaz Köksal önce çiftçiler ile toplantılar yapmış, sorunun giderilmesi için siyasilere çağrıda bulunmuştu. Tütün üreticilerinin sorunun giderilmesi için oda üyeleri ile birlikte Ankara'da milletvekilleri ile görüşülmüş, son olarak MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'un aldığı randevu sonucu vekil Bulut ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret ederek çiftçilerin sorunu iletmiş, Bakan Pakdemirli'den destek sözü almışlardı. 

SORUN ÇÖZÜLDÜ,
 MÜJDESİNİ MİLLETVEKİLİ YÜCEL BULUT VERDİ. 


MHP Tokat Milletveli Yücel Bulut yaşanan süreci ve çabalarının sonuç verdiği müjdesini  sosyal medya hesabından şu ifadelerle müjdeledi: "Erbaa İlçemizde sözleşmeli basma tütün üretimi yapan çiftçilerimizin sözleşme yapamamalarından kaynaklanan sorunlarına çare bulmak için 21 Nisan 2021 tarihinde  Erbaa Ziraat Odası Başkanımız Arif Yılmaz Köksal ve yönetimi ile beraber Türkiye Büyük Millet Meclisinde Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'yi ziyaret ederek çiftçilerimizin mağduriyetini iletmiştik.
Bakanımızın verdiği talimatlar neticesinde bugün itibariyle ÖZ-EGE tütün şirketinin 200 ton tütün kotasının Erbaalı çiftçilere verileceği  haberi gelmiş inşallah diğer tütün alımı yapan şirketlerden hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz. Çiftçilerimizin sorunları ile yakinen ilgilenip çareler üreten  Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve heyetine teşekkür ederim" dedi.

Editör: TE Bilişim