MHP Erbaa İlçe kongresi Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Kongrede mevcut ilçe başkanı Namik Ateşli görevi Yılmaz Gök'e devretti.

Erbaa ilçesinde partisinin düzenlediği kongrede konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut “Türk Milliyetçiliğinin Anadolu’da Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra siyasi şekilde örgütlenmesi ve Anadolu insanının bir kere daha Türklük gurur ve şuuruyla yükselmesinin tohumlarını atan milyonlarca evladı 3 hilal altında birleştirmek suretiyle sadece Anadolu’ya değil Türk’ün ayak bastığı her yere sevk olan bir siyasi hareketi ve kadroyu oluşturan rahmetli başbuğumuzun mirasçısı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’de dün tüm dünyaya bana çizmelerimi giydirmek mecburiyetinde bırakmayın mesajı vermek suretiyle Kıbrıs Türkünün yalnız olmadığının ilk uyarısını ve tarihi mesajını vermiştir. Bu mesajı anlayanlar bilmek zorundadır ki çizmeyi giyecek olan yalnızca Milliyetçi Hareketin Lideri değildir. Alparslan Türkeş’in yakmış olduğu meşaleyle Türklük şuuruyla vicdanlarını aydınlatmış ve genel başkanlarının ve liderlerinin bir işaretine bakan milyonlarca Türk milliyetçisi, milyonlarca ülkücü Kıbrıs Türkünün ilelebet egemen kalması için liderleriyle beraber çizmelerini giymeye, soydaşlarıyla birleşmeye, bütünleşmeye Türkün olduğu her yerde Türkün egemenliğini korumak için şehadete yürümeye hazırdır. İşte Milliyetçi Hareket Partisinin kurultayları bu inanmış yüreklerin bir araya geldiği bende varım dediği bir birleşmedir.” İfadelerini kullandı.

Tokat'ın Toprağı Depremleri Haber Veriyor: Radon Gazı ve İyonosfer Bağlantısı Tokat'ın Toprağı Depremleri Haber Veriyor: Radon Gazı ve İyonosfer Bağlantısı

eqweqwrrreqeqqwrrr