Son Dakika AFAD Açıkladı: Yozgat’ta 2 Katlı Ev, Tokat’ta 5 Ahır Etkilendi Son Dakika AFAD Açıkladı: Yozgat’ta 2 Katlı Ev, Tokat’ta 5 Ahır Etkilendi

Mhp Tokat Milletvekili Yücel Bulut memleketi Tokat'ta partisi tarafından düzenlenen 'Hedef lider Ülke Türkiye 2023 vizyonu' programına katıldı.
Toplantılarda konuşan Mhp Tokat Milletvekili Yücel Bulut, "Hedefimiz kuşatılan güzel ülkemizi zirveye taşımaktır. Oyunları bozmaktır. Hedefimiz Türklüğün yüce ideallerini hayata geçirerek, güçlü bir Türkiye kurmaktır. Bu hedeflere doğrultusunda teşkilatlarımız tüm eforları ile çalışmaktadırlar. Biz Cumhur ittifakını önemsiyoruz. Çünkü Türkiye’yi önemsiyoruz. Cumhur İttifakı'nın tek amacı vardır, O da Türkiye’nin bekasıdır. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlara, karşı karşıya kaldığı tehditlere karşı Türk milletinin kurduğu bir ittifaktır. Bu ittifakın konusu da amacı da Türkiye’dir. Mhp için önemli olan ülkedir, millettir, vatandır, bayraktır. Dolayısı ile bu değerlerin zarar görmemesi için her fedakârlık yapılır, her şey göze alınır. Mhp’nin almış olduğu tüm kararların arkasında bu değerlerimiz vardır. Bu düşüncelerle atama sonrasında görev alan başkanlarıma, partimizin yönetim kademelerine seçilenlere başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim