Tokat 1. Amatör Ligi'nde 13. Hafta Heyecanı: Tüm Maçlar 30 Mart Cumartesi Günü Oynanacak Tokat 1. Amatör Ligi'nde 13. Hafta Heyecanı: Tüm Maçlar 30 Mart Cumartesi Günü Oynanacak

Bahçeli, "Türkiye tarihinin en kritik seçiminin 14 Mayıs'ta yapılacaktır. Önümüzdeki pazar günü 13'üncü cumhurbaşkanımızı seçmenin yanı sıra, 28'inci TBMM'yi de belirlemiş olacağız. 14 Mayıs 2023 tarihinde; ya huzur kazanacak ya da hüsran ipi göğüsleyecektir. Ya Türkiye kazanacak ya da zillet kazançlı çıkacaktır. Ya Tokat kazanacak ya da milliyetsizler istikbalimizi karartacaktır. Başka bir seçenek kalmamıştır. Artık sinsi oyunlar bitmelidir. Artık rezalet serüvenleri kapanmalıdır. Artık ihanetin perdesi yırtılıp atılmalıdır. Tokat'ın beklemeye tahammülü kalmamıştır. Oyalanacak vakit yoktur. İhmalle, ataletle, aymazlıkla geçecek zaman da kalmamıştır. Şimdi sizlere soruyorum, yüksek sesle cevap vermenizi bekliyorum: 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine hazır mısınız? Ne olursa olsun sandığa gidecek misiniz? 3 gün sonra Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkacak mısınız? 3 gün sonra varlığınızı, birliğinizi, dirliğinizi ve geleceğinizi müdafaa edecek misiniz? Milliyetçi Hareket Partisi'ne tam destek, hep destek, sonuna kadar destek olacak mıyız? Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı sahiplenecek miyiz? Yola devam diyecek miyiz? Aynısını Plevne'de Osman Paşa da yapmıştı. Aynı asaleti ecdadımız da göstermişti. Bu evetler Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle tezahür eden istikrarımıza destektir. Bu evetler istiklal haysiyetine ve istikbal haklarına sahip çıkmaktır. Türkiye Kızılelma'nın izindedir. Yeni bir Türk asrının kapısı açılmıştır. Türkiye Yüzyılı Vizyonu canlanmış, ilk adım atılmıştır. Cumhur İttifakı ümitleri kamçılamış, milli gelecek hedeflerini kanatlandırmıştır. Cumhur İttifakı'nın emsalsiz uzlaşmasıyla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin uyum ve geniş imkanlarıyla Türkiye, sorun yumağı haline gelen, kriz üreten, demokrasimize tehdit eden Parlamenter Sistemin prangalarından kurtulmuş ve ufku aydınlanmıştır" dedi.

'KADER ANI YAKLAŞMAKTADIR'

Cumhur İttifakının Türkiye Cumhuriyeti'nin beka ve birliğini sadakatle savunduğunu söyleyen Bahçeli, "Meydanın boş olmadığını cümle aleme gösteriyorsunuz. Kötü niyetli hiç kimse boş hayale kapılmasın, hainler, Türk ve İslam düşmanları boşuna heves etmesin. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı alayına birden göğüs germeye, kirli oyunlarını birer birer bozmaya muktedirdir. Kader anı yaklaşmaktadır. Demokratik hesap günü ufukta görünmüştür" diye konuştu. 

'İSTİKBAL TÜRK MİLLETİNİNDİR'

Türkiye'nin önünün açık olduğunu belirten Bahçeli, "İstikbal Türk milletinindir. 14 Mayıs'tan sonra eser ve hizmet siyaseti kesintiye uğramamalıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yarıda kalmamalıdır. Yazılan dış kaynaklı karanlık senaryolarda figüranlığa talip olan zillet partilerine Tokat'tan çığ gibi bir tepki yükselmelidir. Anadolu topraklarındaki varlığımızın son 100 yıllık dönemi Cumhuriyet yönetimi altında geçmiştir. Cumhuriyet rejimi, demokrasi sistemi ile devlet şekli demektir. Cumhuriyet'in mümeyyiz vasfı millet egemenliğine dayanması, demokrasiyi sistem olarak benimsemesidir. Rejim ile hükümet sistemi arasındaki farkı çarpıtmak için kara propaganda yapanlar, özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni devamlı surette hedef tahtasına koymuşlardır. Rejim değişti, diyerek yaygara koparanlar iflah olmaz bir yalancılığa, inkar edilemez bir önyargı hastalığına yakalanan gafillerdir. Halbuki gerçekte yegane değişen yönetim sistemidir, bu da Cumhurun Cumhuriyetle kenetlenip kucaklaşmasıyla başarılmıştır. Rejim başka, hükümet ve yönetim sistemi başkadır. Türkiye'de rejimin adı Cumhuriyet'tir, hükümet sisteminin adı da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir. Bu ikisini birbirine karıştıranların zihinleri fukara olduğu için akılları da ukaladır. Cumhuriyet'in ardında Çanakkale Zaferi'nin heybeti, Milli Mücadele'nin haşmeti varken; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ardında 15 Temmuz ihanet ve işgal hevesine karşı milletin kahramanca direnişi bulunmaktadır. Samimiyetle tutan, safiyetle okşayan müşfik ellerin değerini bilmeyenler, tekme üstüne tekme atan menfur ayaklara kapanmaktan özel haz alan teslimiyetçi şarlatanlardır" dedi.

'İŞTE TOKAT'IN İRADESİ BÖYLESİNE HAYRANLIK VERİCİDİR'

Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye'de demokrasi olmadığını söylediğini belirten Bahçeli, "Gerçek demokrasiyi ve huzuru getireceklerini, Türkiye'yi barıştıracağını iddia ediyor. Kılıçdaroğlu yanına aldığı İYİ Parti Başkanı ve illerini bırakıp kaçak halde sağda solda nutuk atan malum belediye başkanlarıyla birlikte terörle mücadele edeceklerini ileri sürüyor. Kılıçdaroğlu felaketin mümessilidir. İnancım odur ki, Tokat bu şahsa yüz vermeyecektir. Bayraksızları güldürmeyecektir. Cumhuriyet demokrasinin, demokrasi de Cumhuriyet'in güvencesi, bu iki değerin koruyucusu de aziz Türk milletidir. Karşımızdaki zillet cephesi Türkiye karşıtıdır. Şimdi sizlere soruyorum, öyle bir cevap veriniz ki, Kılıçdaroğlu ve yandaşlarını yerinden hoplatınız: Vatana sahip çıkacak mısınız? Bayrağa sahip çıkacak mısınız? Türkiye'ye sahip çıkacak mısınız? Hakkınıza, haysiyetinize, hukukunuza sahip çıkacak mısınız? İşte Tokat'ın iradesi böylesine hayranlık vericidir. Allah sizleri her daim var etsin diyorum. Beraber çok daha güçlüyüz. Birlikte her zorluğu aşmaya muktediriz" diye konuştu. 

mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto1mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto2mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto3mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto4mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto5mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto6mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto8mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto11mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto12mhp-lideri-bahceli-namussuz-montajcilar-ozel-hayat-cellatlari-isbasindadir-2-_6290_dhaphoto14