Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın anlamı ve etkinlikleri çerçevesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek kabullerinden dolayı Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak’a teşekkürlerini ileten İlçe Müftüsü Bekir Ertürk,“Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesi ve akabinde de Camiler ve Din Görevlileri Haftamızı idrak edeceğiz. Her iki hafta içinde etkinlikler hazırladık. Bu etkinliklere zat-ı âlinizi ziyaret ederek başlamak istedik. Bu güne kadar bizlere yaptığınız rehberlik ve maddi manevi destekler için şükranlarımızı arz ediyor, kabullerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla İlçe Müftüsü Bekir Ertürk ve beraberindeki heyete teşekkür eden İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri haftasının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Ziyarette İlçe Müftüsü Bekir Ertürk İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak’a Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan aylık dergileri takdim etti.

"Sanatsal Deneyimlerin Gücü: Çeşitli Perspektiflerden Yansımalar" "Sanatsal Deneyimlerin Gücü: Çeşitli Perspektiflerden Yansımalar"

ef6e81d2-367a-4851-b4e8-fc7ba8299fc8218f418a-ab95-4c7a-9461-99d7e8a7ac8e