Yaptığımız röportajda kendini tanıttı ve hedeflerinden bahsetti.
Zeynep Zeliha Oktan “28 Ekim 2004 tarihinde memur bir anne ve babanın ilk çocukları olarak dünyaya geldim. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. Mevcut durumda Türkiye’nin en genç milletvekili adayıyım. Seçilmem halinde ise Türkiye’nin en genç milletvekili olacağım şuan ki durumda Tokat’tan Memleket Partisi 5. sıradayım.”

Tokat'ın Komşusu Terk Edilmiş 400 Yıllık Köy'de Airsoft Maçı Tokat'ın Komşusu Terk Edilmiş 400 Yıllık Köy'de Airsoft Maçı


“GENÇLERE ÖNEM VERECEĞİZ”


Oktan “Bizim hedefimiz dürüst siyaset yapan dik duruşlu halkın gerçek amaçta sorunlarını çözmeye çalışan bir parti, Atatürk’ü tartışmıyor Kadına şiddete ve çocuk istismarlarını kınıyor. Terörün her türlüsünü lanetliyor. Doğaya ve çevreye saygılı olacağını vaat ediyor. Siyasetten rant kasmıyor. Meclise seçilmem halinde kendim gibi gençlere önem vereceğim. Onların sorunları için çabalayacağım, halkın gerçek anlamda şikâyetlerini dinleyen birisi olacağım. Hedeflerimiz arasında Ülkenin dışa bağımlılığını azaltmak için en önemli unsuru tarım olarak görüyoruz. Hayvancılık ve nano teknolojiye yatırım yapacağız. Gençlerimiz ülkeyi terk ediyor. Onları geri döndüreceğiz. Tüm milletvekili adaylarımızla birlikte Tokat’ı ve ilçelerini gezdik.  Erbaa kalmıştı bugünde Erbaa’yı ziyareti yaptık.  Erbaa’dan çok güzel tepkiler aldık. Oy oranımızın yüksek olduğunu gördük. Bu vesile ile Kelkit Gazetesine bizlere göstermiş olduğu teveccühten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.