Erbaa'da Bugün (29.04.2024) Vefat Edenler Erbaa'da Bugün (29.04.2024) Vefat Edenler

Yeniden Refah Partisi İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Erbaalı iş insanı Mehmet Yavan Erbaa AŞODER derneğinin düzenlediği geleneksel sahur programına katıldı.
Yavan yapmış olduğu açıklamada “Kıymetli Hemşehrilerim Tokat Erbaa Alan-Şükür-Ortaköy (AŞODER) Derneği’nin düzenlediği geleneksel sahur programına katıldım. Bu önemli etkinlikte bir araya gelerek, Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadık.
Ramazan, birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Bu mübarek ayda, toplumumuzun farklı kesimlerinden insanlarla bir araya gelmek, birlikte dualar etmek ve paylaşmak önemlidir. AŞODER’in düzenlediği bu güzel programda, kültürel değerlerimizi yaşatma ve birlikte olma fırsatı bulduk.
Küçükçekmece’yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek, halkımızın refahını artırmak ve kardeşlik duygularını güçlendirmek için çıktığımız bu yolda, her fırsatta toplumla bir araya gelmek ve onların sesini dinlemek bizim için büyük bir önem taşıyor.
Bu vesileyle, bu güzel etkinliği düzenleyen AŞODER’e teşekkür ediyor, Küçükçekmece’deki kardeşliğimizi daha da güçlendirmek için birlikte çalışmaya devam etme temennisinde bulunuyorum.
Sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmenizi dilerim.” İfadelerini kullandı.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)