Mersin’de Motosiklet Taksiye Çarptı
Mersin’de Motosiklet Taksiye Çarptı
İçeriği Görüntüle

Olay, 11 Aralık akşamı saat 20.00 sıralarında Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Gürsel Caddesi’ndeki bir markette meydana geldi. Saldırı sırasında iş yeri sahibi S.D. yara almadan kurtulurken, patlama sonucu markette hasar oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi ve şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Patlama anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, yüzü kapalı bir şüphelinin markete patlayıcı madde attığı, kısa süre sonra patlamanın meydana geldiği ve yangın çıktığı görüldü. O sırada yan yoldan geçen bir kadın, kırılan camlardan etkilenmemek için hızla uzaklaşırken, çevredeki vatandaşlar yangını söndürmeye çalıştı.

Polisin yürüttüğü operasyonla olayın faili olduğu belirlenen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramada 2 maske, 1 şarjör ve 25 silah fişeği ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: DHA