Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Her iki sürücü de kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza, gece saatlerinde Yalova-İzmit kara yolunda meydana geldi. Altınova Belediyesi’ne ait 77 ADN 435 plakalı makam aracını kullanan şoför A.A, Kocaeli istikametinde seyir halindeyken, iddiaya göre sinyal vermeden dönüş yapan bir otomobilin çarpması sonucu kaza meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, kazada yaralanan olmadığı belirlendi.

Market Çalışanına Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Market Çalışanına Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Başkan F.’dan Açıklama: “Şoförümüzün Kusuru Yok”

Kaza haberinin ardından olay yerine gelen Altınova Belediye Başkanı Y.F, polis ekiplerinden bilgi aldıktan sonra yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında şoförün alkollü olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan F., şu ifadeleri kullandı:

“Dün meydana gelen hafif maddi hasarlı trafik kazasıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Belediyemizin şoförü, evinden çıktıktan kısa bir süre sonra ilk kez trafiğe çıkan bir kadın sürücünün kontrolündeki otomobilin aracımıza çarpması sonucu kaza yaşanmıştır. Kazanın oluşumunda şoförümüzün herhangi bir kusuru bulunmamaktadır. Yaralanma veya hastaneye intikal edecek bir durum söz konusu değildir. Buna rağmen kamuoyunu yanıltmaya yönelik bazı asılsız iddialar ortaya atılmıştır. Bu tür gerçek dışı haber ve paylaşımlara karşı gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.”

Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: DHA