Yangın saat 01.30 sularında Çıplaklı Mahallesi’nde, 36 No’lu Döşemealtı Kamyoncular ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yerleşkesi içinde bulunan Mustafa G.’ye ait lastik tamir atölyesinde gerçekleşti. Atölyedeki patlama sesinin ardından alev yükseldiğini görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ekipleri ve itfaiye ekipleri gönderildi. Lastik tamir atölyesi içindeki barakadan yükselen alevler itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucunda kontrole alındı.

2023 ve 2024'te Tokat'ın Turizm Hareketliliği: Konaklama İstatistikleri Değerlendirildi 2023 ve 2024'te Tokat'ın Turizm Hareketliliği: Konaklama İstatistikleri Değerlendirildi

Kooperatifin gece bekçisi Mahmut Tepe, şu ifadelere yer verdi “Yağmur yağıyordu ben dışarı çıktım. Bir baktım alev var. Şimşek çakınca barakanın damının üstündeki elektrik direği şase yaparak yangına sebep oldu. Başkana haber verdim. Başkan da itfaiyeyi aradı. Burada çok sayıda aracımız olduğu için korktum. Başkana araç sahiplerine haber vermesini ve araçlarını çekmelerini haber ettim. Patlamalar oldu" dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.