Balıkesir'in Gönen ilçesinde 2023 yılının Haziran ayında kaybolan Korhan Berzeg'i arama çalışmaları 316'ncı gününde devam ediyor. Berzeg'in kaybolmasından 312 gün sonra, dere kenarında kimlik, ehliyet, banka kartları ve kemik parçaları bulunmuştu.

Öne Çıkan Noktalar:

- Berzeg'in kayboluşundan 312 gün sonra, Gelgeç Mahallesi Muhtarı tarafından dere kenarında Berzeg'e ait kimlik, kredi kartı, kıyafet ve kemik parçaları bulundu.

- Bulunan kemik parçalarının DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, Berzeg'in kızından alınan kan örneği ile eşleştirilmesi bekleniyor.

- Arama çalışmalarının 4'üncü gününde, dere kenarının 300 metrelik çevresinde tırmıklarla yapılan aramada 10 cm uzunluğunda yeni bir kemik parçası daha bulundu.

- Çalışmalara Bursa, İstanbul ve İzmir'den gönderilen kadavra arama köpekleri de destek veriyor. Jandarma ekipleri, sık bitki örtüsünde her taşın altını inceliyor.

ERBAA’DA MOTOSİKLET DENETİMİ ERBAA’DA MOTOSİKLET DENETİMİ

- Korhan Berzeg, Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evinden 17 Haziran 2023'te köpeği Tina ile çıktıktan sonra kaybolmuştu. Arama çalışmaları 316 gündür sürüyor.

Kaynak: DHA