Olay, sabah saatlerinde Adana Otogarı’nda gerçekleşti. Kimliği henüz belirlenemeyen 55 yaşlarındaki bir kişi, kızıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği Ulaş A. ile otogarda karşılaştı. Bir anda Ulaş A.'ya saldırmaya başlayan adam, daha sonra cebinden çıkardığı bıçakla Ulaş A.’yı elinden yaraladı. Yaralanan Ulaş A., yere düştü. Şüpheli, daha sonra bıçakla Ulaş A.'yı boğazından yaraladı. Olay sırasında çevredeki esnaf araya girdi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

BAL LİGİNE SON 3 ADIM BAL LİGİNE SON 3 ADIM

Olay yerine gelen polis ekipleri yakaladıkları şüpheliyi  güçlükle sakinleştirdi. Sağlık ekiplerini bekleyen esnaf ise yaralı Ulaş A.’yı önce sandalyeye daha sonra yere oturtarak boğazına tampon yaptı. Ağır yaralı Ulaş A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından  ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ulaş A.'nın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Ulaş A.'yı kızıyla ilişkisi oluğunu ve namus meselesi yüzünden bıçakladığını söyleyen şüpheli  gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: HABER MERKEZİ