Irak'ın Kuzeyinde 15 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi Irak'ın Kuzeyinde 15 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

Yangın, saat 00.10 sıralarında Tuzla Organize Sanayi Bölgesi içindeki kimyasal madde üreten bir fabrikada meydana geldi. İlk incelemelere göre, hava sıcaklığına bağlı basınç sonucu, kimyasal maddelerde oluşan tepkimeler yangına sebep olduğu tespit edildi. Kimyasal maddeler yanmaya başladıktan sonra, alevler kısa süre içerisinde tüm fabrikaya yayıldı. Çıkan yangın esnasında fabrika içinden patlama sesleri duyuldu.
OSB’nin güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu söndürülürdü. Ölü ya da yaralının olmadığı yangına ilişkin polis ekipleri inceleme başlattı.

Tuzla OSB'ye bağlı güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu söndürülürdü. Ölü ya da yaralının olmadığı yangına ilişkin polis ekipleri inceleme başlattı.