Denetimde, 10 taksi şoförüne toplam 4 bin 875 lira ceza verildi. Emniyet kemeri takmadığı için ceza yazılan taksici "İlk oldu, bir daha da olmaz zaten. Ağzımızın payını almış olduk" ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece'de Su Birikintisine Düşerek Ölen Edanur'un Annesi Konuştu Küçükçekmece'de Su Birikintisine Düşerek Ölen Edanur'un Annesi Konuştu

Sivil Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Rıhtım Caddesi'nde taksilere yönelik denetim de  bulundu. Denetimde durdurulan araçların ruhsatı, belediye izin belgeleri ve şoförlerin ehliyetleri kontrolü yapıldı. Denetimde taksi şoförlerinin emniyet kemeri takma, taksimetre açma, trafik kurallarına uyma ve yolcu seçip seçmediklerine yönelik kontrol de yaptılar. 9 taksi şoförüne kemer takmadığı için 436'şar liradan 3 bin 924 lira, bir taksi şoförüne de aracın muayenesi olmadığı için 951 lira ceza verildi. Denetimde, 10 taksi şoförüne toplam 4 bin 875 lira ceza verildi. 
"DİKKATLİ OLACAĞIM"
Emniyet kemeri takmadığı için ceza yazılan taksi şoförü, şu ifadelere yer verildi "İlk oldu, bir daha da olmaz zaten. Ağzımızın payını almış olduk. Daha dikkatli olacağım" ifadelerini kullandı.