Kaza, 12 Ağustos günü saat 18.00 sıralarında Erzurum-Tortum kara yolunun 34’üncü kilometresinde meydana geldi. N.A (26) yönetimindeki 61 ACK 930 plakalı otomobil, Karagöbek Mahallesi girişinde aşırı hız nedeniyle refüje çarptıktan sonra karşı yola savrularak takla attı ve menfeze düştü. Kazada, sürücü N.A ve yanındaki G.O ağır yaralandı.
O sırada Ardahan’dan Erzurum’a hasta taşıyan bir ambulansın sağlık ekibi, kazazedelere ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, Erzurum’dan sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. N.A, Erzurum Şehir Hastanesi’nde; G.O ise Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi.
G.O’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Kırşehir’e götürüldü. Eski Sanayi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından O., Dedeli köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kazanın diğer kurbanı olan Uzman Çavuş N.A’nın ise Antalya’nın Finike ilçesinde defnedileceği öğrenildi.




