Merkür Jet Erbaaspor’da Play-Off Öncesi Son Prova Merkür Jet Erbaaspor’da Play-Off Öncesi Son Prova

Çamlık tesislerinde gerçekleşen veda yemeğine; Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, İlçe protokolü, muhtarlar ve Kaymakamlık personeli katıldı.

Program, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl’ün konuşması ile başladı. Samimi ve içten dileklerini içeren konuşmanın ardından Belediye Başkanı Karagöl, Kaymakam Mustafa Temiz’e Erbaa Kültür Sanat Merkezinde kurulan çini atölyesinde, ilk yapılan Silahtar Ömer Paşa cami resminin basılı olduğu çini tabağını, ilçemizi her zaman hatırlaması dileği ile takdim etti.  

Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl’ün konuşmasının ardından; Mustafa Temiz veda yemeğindeki konuşmasında; Erbaa’da çalıştığı süre içerisinde Erbaa’yı kendi memleketinden ayrı görmediğini, ilçemizin enerjisi ve sinerjinin bol olduğunu, gelecek yıllarda da daha gelişeceğini umut ettiğini söyledi.  Erbaa’da görev yaptığı süre içerisinde, bütün çalıştığı mesai arkadaşlarına uyumlu bir ortam sağladıkları için teşekkür ederek, “Benden yana hakkım herkese helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun”  dedi.

Veda yemeği Kaymakam Mustafa Temiz'in misafirlerle vedalaşmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim