Yapılan köy ziyaretinde, Kaymakam İsmail Altan Demirayak beraberinde İlçe Jandarma Komutanı J. Kıdemli Yüzbaşı Mustafa Açık, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Siyami Altundaş, İlçe Özel İdare Müdürü Necmi Çınar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Gökbulut, İlçe Orman İşletme Müdürü İlhan Yazıcı, ÇEDAŞ İşletme Şefi Kenan Şahin katıldı.

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (20.04.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (20.04.2024) Nöbetçi Eczaneler

Kaymakam İsmail Altan Demirayak ve beraberindekiler, salkımören köyü muhtarı Cemil Aydın ve köy sakinleri ile sohbet ederek, vatandaşların ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi. Köylerinin ziyaret edilmesinden duydukları mutluluğu dile getiren köy sakinleri, sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Demirayak ve beraberindekilere teşekkür etti.

Kaymakam İsmail Altan Demirayak ve beraberindeki kurum amirleri vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, çözüme kavuşturmak için, her ay düzenli olarak bir köy ziyaret  devam edeceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim