Artvin'de Güreştirilen Boğa Aniden Tribüne Çıktı Artvin'de Güreştirilen Boğa Aniden Tribüne Çıktı

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yağış uyarısı yapıldı. Yapılan son değerlendirmelere göre şu bilgilere yer verildi: "Bölgemizde özellikle iç kesimlerimizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Çarşamba gününden itibaren etkisini azaltarak 6 ila 10 derecelik düşüşler beklenmektedir. Yarından itibaren kıyı kesimlerimiz başta olmak üzere, bölgemizin kuzey kesimlerinin aralıklı yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Sıcak hava dalgasının özellikle iç kesimlerde 08.08.2023 Salı günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği, bu hafta sonuna kadar hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde, iç kesimlerde ise yer yer mevsim normallerinin altına ineceği tahmin edilmektedir. Sıcak hava dalgası nedeniyle, bugün ve yarın etkisini devam edeceğinden, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Bölgemize bağlı il merkezlerinde önümüzde ki 5 gün içerisinde beklenen hava sıcaklıkları (°C);
Samsun: 30-28 Sinop: 30-29 Çorum 36-29 Kastamonu: 36-26 Tokat 38-28 Ordu 30-27 Amasya 38-31"
Haftanın 3 günü beklenen hava durumu şu şekilde;
08.08.2023 - Bölge geneli parçalı ve az bulutlu, Samsun'un doğusu ile Ordu çevreleri sabah saatlerinden itibaren aralıklı mevzii sağanak yağışlı olarak geçeceği beklenmektedir.
09.08.2023 - Bölge geneli parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, Çarşamba ilk saatlerden itibaren Samsun'un doğusu ve Ordu çevreleri, sabah saatlerinden itibaren ise Kastamonu'nun kuzey kesimleri aralıklı yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçeceği beklenmektedir.
10.08.2023 - Bölge geneli parçalı bulutlu akşam saatlerinden itibaren yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kastamonu ve Sinop çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.