E.K. tutuklandı, olayla ilgili tutuklu sayısı 4’e yükseldi.
Olay, 5 Ağustos’ta Erenler ilçesi Ekinli Mahallesi’nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 2 gün önce Y.K. ile E.K. arasında kız yeğene laf atma nedeniyle tartışma yaşandı. Aile büyükleri, konuyu görüşmek için bir araya geldiği sırada yeniden tartışma çıktı ve kavgaya dönüştü.
Tabancalı kavgada M.K. (50) ve N.K. (45) vücutlarına isabet eden mermilerle yaşamını yitirdi, M.K. (40) ve Y.K. ise yaralandı. Olayda adı geçen H.K., İ.H.K., Ö.K. ve E.K. kaçtı. Jandarma tarafından yakalanan Ö.K. ve H.K. ile teslim olan İ.H.K. tutuklandı.
Otomobili gasbedip kaçtığı belirlenen E.K. ise dün jandarmaya teslim oldu ve mahkeme tarafından tutuklandı. Böylece olayla ilgili tutuklu sayısı 4’e çıktı.





