Turhal Belediyesinin kendi üretimi olan traverten taşlar ile kaldırım, korkuluk ve bisiklet yolu çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, seyir terasları yeşil alanlardan oluşan projenin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. 24 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan açılış programı ile birlikte hizmete açılacak olan Kanal Turhal Proje alanında süren çim serimi, kaldırım ve asfalt serim çalışmaları Belediye Başkanı İlker Bekler tarafından yerinde incelendi.

Devam eden çalışmalarla ilgili olarak bilgi alan Bekler, hummalı bir şekilde çalışmaların sürdüğünü belirterek, “ Pazar mahallemizdeyiz. Mesai saatimize burada devam ediyoruz. Yeşilırmakımızın kenarında yapımına başladığımız uygulamalar artık şekillenmeye başladı. İnşallah Pazar Mahallesi kısmında kalan bölgede yeşil alan rekreasyon alanları ve meydan çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta sonunda inşallah bitireceğiz. Bir taraftan da asfalt çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

BALLICA MAĞARASI’NDA BÜYÜK HAZİNE! BALLICA MAĞARASI’NDA BÜYÜK HAZİNE!

Planlanan çalışma takvimine uygun olarak devam edilen  çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yapılacak olan Kanal Turhal açılış programı hakkında da bilgi veren Bekler, “ Şehrimizin vizyon projesi olan ve büyük emek harcanan Kanal Turhal projemiz için 24 Eylül’de güzel bir açılış yapacağız ve 20:00’da düzenleyeceğimiz Semicenk konseri ile Kanal Turhal’ı hemşehrilerimizle buluşturacağız. Tüm hemşehrilerimizi Pazar günü Kanal Turhal’a davet ediyorum. Şimdiden bölgemize, şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

kanal-turhal-semicenk-konseriyle-aciliyor_6480_dhaphoto1kanal-turhal-semicenk-konseriyle-aciliyor_6480_dhaphoto2kanal-turhal-semicenk-konseriyle-aciliyor_6480_dhaphoto4kanal-turhal-semicenk-konseriyle-aciliyor_6480_dhaphoto3

Editör: HABER MERKEZİ