Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türk Yatırım Fonu, Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir sayfa açmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türk Yatırım Fonu, Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir sayfa açmıştır

Kaza, Bartın Arıt yolu Sipahiler köyü mevkiinde meydana geldi. Sipahiler köyünden gelen Mehmet Bayrak (42) idresindeki 67 SE 550 plakalı kamyonet ana yola çıkmak istediği sırada, Bartın istikametinden gelen Zeyit Baş’ın kullandığı 67 AAH 518 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazanın ardından otomobilin motor kısmında  yangın çıktı. Kazada ağır yaralanan sürücü Zeyit Baş, kazayı gören vatandaşlar tarafından otomobilden çıkartıldı. Kamyonet sürücüsü Mehmet Bayrak ile yanında yolcu olarak bulunan Hasan Köroğlu (45) da yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüler Zeyit Baş ve Mehmet Bayrak ile yolcu Hasan Köroğlu’nu Bartın Devlet Hastanesine kaldırdı. Otomobil sürücüsü Zeyit Baş hastanede doktorların tüm  müdahalelerine  rağmen hayatını kaybetti. Mehmet Bayrak'ın hayati tehlikesinin oluduğu belirtildi. Yanan otomobil itfaiye ekipleri söndürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.