Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4. Kattaki Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4. Kattaki Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

Olay, öğle saatlerinde, Çamlıkule Mahallesi 254 Sokak'ta meydana geldi. Kuyumcuya giren yüzü maskeli ve şapkalı şüpheli, kuyumcu çalışanı Burak Bedirhan Albağlar'ı tabancayla karnından vurup, altınları istedi.
Bu sırada şüpheli, kuyumcuya girmek isteyen bir müşteriyi de silahla korkutup dışarıda beklemesini söyledi. Albağar'ın, uzattığı sırt çantasına koyduğu yarım kilo altını alan şüpheli, kaçtı.
Silah sesi üzerine çevredekiler, dükkana koştu. Yaralıyı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bedirhan Burak Albağlar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırdı.
Albağlar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yaşananlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Çalışmalar sonucu şüphelinin ormana doğru kaçtığı belirlendi. Ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, ekiplere polis helikopterinin de havadan destek verdiği ifade edildi.