Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (12.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (12.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

2023-2024 Sezonunda TFF 3'üncü Lig 3'üncü grupta müdahale edecek olan, Erbaaspor bir taraftan da iç tranferlerini gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz sezon takıma ikinci yarı katılan İsmail Düzgün ile anlaşma sağlandı. 32 yaşındaki deneyimli forvet, mavi-beyaz  formayla toplam 16 maçta 9 kez rakip fileleri sarstı. 
Halis Din Başkanlığında ki Mavi-Beyazlı ekip yeni şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda ilk olarak. 34 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Erdi Bakırcı ve 32 yaşındaki defans oyuncusu İbrahim Konuksever’i renklerine bağlamıştı.
Erbaaspor transfer çalışmalarında 7 futbolcuyla yeni sezon için anlaşama sağladı. Başkan Halis Din, genç yetenek Mahmut Sarıhasan'la 2 yıllık, Kasımpaşa Spor Kulübü’nden 8 numaralı pozisyon oyuncusu Anıl Özçelik'le 2 yıllık, Düzcespor’dan ayrılan 30 yaşında ki defans oyuncusu Erçin Ilgaz’la 2 yıllık ve 68 Aksaray Belediyespor'dan Aykut Sarıdoğan'la da 1 yıllık anlaşma anlaşma yapıldı. Son olarak geçen sezon mavi-beyaz formayı terleten İsmail Düzgün ile anlaşma sağladı.